Uw specialist in totaalprojecten buitenaanleg.

Wij staan garant voor een tot in de puntjes uitgewerkte buitenruimte. Terras, oprit, bijgebouw en afsluiting als basis, met alle grondwerken en afwerkingen inbegrepen. Groene omkadering en tuinaanleg om tot een perfect resultaat te komen, bij ons vind je het allemaal. Neem gerust contact op. Wij verwelkomen je graag in onze kijktuin voor inspiratie!

Kijktuin

We verwelkomen U graag in onze kijktuin voor inspiratie, advies en een goede start van elk project! Maak snel een afspraak.

« of 9 »
Projectmarkt

De jarenlange ervaring in omgevingsaanleg van grotere projecten, gecombineerd met de kennis en know-how binnen tuinaanleg en groene zones zorgt ervoor dat wij een heel sterke partner zijn voor bouwpromotie en projectmarkt. Van kleinschalige nieuwbouwprojecten over verkavelingen tot volledige omgevingsaanleg rond appartementsbouw, wij hebben alle watertjes al doorzwommen. Uw klant wordt van begin tot eind begeleid door ons eigen team voor keuze, uitvoering en afwerking van hun eigen droomwoning of appartement. Ook een goede samenwerking met de promotor, steden of gemeenten wordt hier telkens in acht genomen. Wij kijken uit naar jullie bezoek en bezorgen met alle plezier steeds vrijblijvende prijsoffertes!

« of 12 »
Particulieren

Voor elk project, groot of klein, staan wij garant voor een goede finish. Wilt U een terras of oprit aanleggen of renoveren, of moet de tuin eindelijk eens volledig onder handen genomen worden? Neem contact op met ons en wij helpen U verder. Van het ontwerp tot de kleinste afwerking voor oplevering, wij zorgen voor de volledige uitwerking en bezorgen de buitenruimte die U voor ogen hebt.

« of 7 »
Bijgebouwen

Zowel functioneel als visueel zorgt een bijgebouw op maat telkens voor een grote meerwaarde in de buitenruimte. Ons ervaren team bouwt graag mee aan Uw buitenkantoor, tuinhuis, poolhouse of carport naar wens. We kunnen in alle materialen, maten en vormen voor een mooi eindresultaat zorgen. Ook hier kunnen we werken met alle mogelijke budgetten en kijken we samen naar de mogelijkheden binnen Uw omkadering.